top of page

8 Tips voor het Organiseren van Een Succesvol Bedrijfsevenement met Foodtruck.

Poké Poké Foodtruck op een bedrijfsevenement
Poké Poké Foodtruck

Tip 1: Bepaal het Doel van je Bedrijfsevenement


Voordat je aan de slag gaat, is het cruciaal om te bepalen wat je wilt bereiken met je event. Elk evenement heeft zijn eigen doel en dit vormt de basis voor alle volgende stappen. Denk aan vragen zoals waarom je het event organiseert, wat je precies wilt bereiken, wie je wilt uitnodigen en waar en

wanneer het zal plaatsvinden. Deze eerste overwegingen zullen je helpen om gerichte keuzes te maken bij het plannen van je evenement.


Tip 2: Bepaal je Budget

Het bepalen van een budget is een van de belangrijkste aspecten van je evenementplanning. Maak een realistische schatting van hoeveel je wilt uitgeven en houd hierbij rekening met verschillende kostenposten zoals locatie, catering, entertainment, decoratie, personeel en communicatie. Door een duidelijk budget vast te stellen, kun je gerichter zoeken naar leveranciers en voorkom je onverwachte verrassingen.
Poké Poké Foodtruck op een bedrijfsevenement
Poké Poké Foodtruck

Tip 3: Stel een Eventteam Samen


Als je bedrijf nog geen eventteam heeft, is het een goed idee om er een samen te stellen. Zoek binnen je bedrijf naar medewerkers met verschillende vaardigheden en verdeel de verantwoordelijkheden. Een goed team zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat taken efficiënt worden uitgevoerd.


Tip 4: Bepaal het Programma

Denk na over welke activiteiten, workshops en sessies je wilt aanbieden tijdens het evenement om je doel te bereiken en de juiste ervaring te creëren. Een duidelijk programma helpt ook bij het kiezen van een geschikte locatie die past bij de behoeften van je evenement.


Tip 5: Kies de Locatie

De keuze van de locatie is van cruciaal belang voor het succes van je evenement. Zorg ervoor dat de locatie voldoende ruimte biedt voor je gasten en activiteiten, en dat het past binnen je budget. Denk ook aan praktische zaken zoals bereikbaarheid, parkeergelegenheid en eventuele voorzieningen.


Tip 6: Bepaal het Thema

Overweeg om een thema te kiezen dat past bij je doelgroep en doelstellingen. Een goed gekozen thema kan helpen om je evenement onderscheidend te maken en de juiste sfeer te creëren. Integreer het thema in alle aspecten van je evenement, van uitnodigingen tot decoratie en entertainment.Verse Avocado Poké Poké Foodtruck
Verse Avocado - Poké Poké Foodtruck


Tip 7: Maak een Draaiboek op voor je Bedrijfsevenement

Een gedetailleerd draaiboek is essentieel voor een vlotte organisatie van je evenement. Zorg ervoor dat alle betrokkenen weten wat er van hen wordt verwacht en wanneer, en houd rekening met mogelijke scenario's en onvoorziene omstandigheden.


Tip 8: Na het Event

Vergeet niet om je gasten te bedanken na afloop van het evenement en eventuele follow-up acties te ondernemen, zoals het delen van foto's of het verzamelen van feedback. Dit helpt om de ervaring van je gasten te versterken en kan waardevolle inzichten opleveren voor toekomstige evenementen.


Door deze tips te volgen en goed voorbereid te zijn, kun je van je bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring maken voor zowel je gasten als jezelf. Veel succes met het plannen en organiseren van je evenement!
Maxime van Poké Poké

Comments


bottom of page